Provinciaal kampioenschap

Vandaag, 19 okt., hebben Karina en ik de club vertegenwoordigd in Kontich tijdens het provinciaal kampioenschap..   Gisterennamiddag Darco gaan ophalen en richting Kontich gereden.  Met caravan welliswaar, met dank aan de rijkunsten van Karina.  Zelfs achteruit parkeren lukte!!!  Nadat we geïntstalleerd waren en een mooie “schatjeswandeling” gedaan hadden, hebben we ,met de nodige hilariteit, de gasbbq aangestoken.  Het was dan ook een heerlijk zomeravondje.

Om 7 uur ‘s morgens liep de wekker af… veel te vroeg!!  Kleren aan, honden uitlaten, ontbijten…  Gaby was ondertussen ook gearriveerd met Gothic want Karina ging ook met Gothic wedstrijd lopen.   Om half negen verkennen en om 9 u begon de wedstrijd.  Karina beet de spits af met Boika op de jumping en werd met 1fout, 5 de bij graad 1 L.  Darco liep zijn jumping heel mooi en 2 fouten.  Goed voor een 20 ste plaats bij graad 2 L;  Rocco bij de veteranen liep foutloos en was 5 de.  Gothic vond het maar niets, zo zonder Gaby maar Karina heeft hem uiteindelijk toch nog het hele parcours laten uitlopen.

‘s Middags hadden we genoeg tijd om te eten, wandelen en rusten.  De zon scheen nog volop, zalig.  Namiddag liep boika een 6 de plaats op het vast parcours met 1 fout.  En Karina vond die fout bijzonder spijtig… anders was ze 1 ste geweest.  Gothic heeft nog enkele hindernissen genomen en vond het toen welletjes en liep het veld af op zoek naar gaby.  Darco DK , was te vroeg vertrokken blijkbaar, zonder toestemming van de keurmeester…. en die stond al de hele tijd te wachten!!    Spijtig want een DK had hij helemaal niet verdiend.  Rocco liep weer foutloos en werd 7 de.

Na nog even de honden uit te laten, zijn we terug naar huis gereden.  Geen bekers maar absoluut een geslaagd weekend!

Wist je dat…. er omheining was die we in het donker niet zagen en er los tegen liepen?

dat een gasbbq handig maar ook gevaarlijk kan zijn?

dat een toilet toch geen luxe is.. en er iemand zo vriendelijk was het toiletblok voor ons open te doen.

dat er een  prachtig restaurant in de buurt is met 2 sterren … en dat we het gezien hebben terwijl we door de mais

aan’t baggeren waren.

Dat  mais ook perfect kan dienen als toiletplaats.

dat Karina heel goed met een caravan kan rijden en ook ferm kan parkeren! Achteruit!!

dat onze honden ook lekker geslapen hebben en zich niet lieten horen.

 

Groetjes

Christel Van Hoof

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *